dimecres, 3 d’octubre del 2012

LA CLASSE DE 6è DE PRIMÀRIA

 
SORTIM A LA FONT DEL COVILAR

Aquest any fem 6è i com és tradició a la nostra escola tenim a totes les classes el nom d'una font del nostre poble Sant Joan de les Abadesses. La nostra font aquest any és la del Covilar.
El dimecres 19 de setembre la vàrem anar a veure. Vam sortir a les deu de l'escola, molt contents enfilàrem el camí, però a la segona part vam haver de vigilar molt, ens vam posar en fila un rere l'altre, perquè passàvem pel costat de la carretera i és perillós, ja que hi ha força trànsit. Tot va anar bé, després vam passar per un camí que entra dins una propietat privada i allí hi ha la font del Covilar.
Quan vam ser a la font vam recitar cadascú de memòria, un vers del poema de Joan Maragall "La vaca cega", segons sembla ell s'hi va inspirar en aquesta font i és per això que hi ha un monòlit on està gravat tot el poema. Després ens vam fotografiar tota la classe al voltant de la font. Finalment vam poder jugar i esmorzar.
Abans de marxar va venir el propietari de la casa i la font i li vam poder donar les gràcies. Després vam tornar a l'escola.
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada